De Mezze Penne Tricolore is een eerbetoon aan de kleuren van de Italiaanse vlag met een van de meest populaire pastavormen. Net als bij de grotere ver...
Spaghettoni heeft de lange, typische vorm van Spaghetti, maar met een dikkere diameter. Perfect om met traditionele sauzen te bereiden.
Perfect voor...
De Romeinen bereidden de brede, platte lasagnevellen oorspronkelijk zoals andere deegwaren. Pas later kwamen ze op het idee om de vellen in een grote...
Spaghettini, een dunnere versie van Spaghetti, komt net als Spaghetti oorspronkelijk uit Napels. Spaghettini is één van de belangrijkste ingrediënten...
Penne is ontstaan in het noorden van Italië, maar dankt haar bekendheid met name aan de verbeelding van de Napolitanen, die de geneugten des levens en...
Fusilli is oorspronkelijk ontstaan vanuit het idee om spaghetti om een breinaald te wikkelen. Door de vele vormen en smaken die later in de verschille...
Farfalle is het Italiaanse woord voor vlinders en is een traditionele pasta afkomstig uit de regio Emilia. Hierbij werd een vierkant stuk pastadeeg in...
De Cataneselle, voorganger van de Maccheroni, dankt zijn naam aan een Siciliaanse stad, Catane. Maccheroni bestaan al sinds mensenheugenis. Hun geschi...