Gnocchi komt voort uit de verbeelding van de Napolitaanse pasta cultuur. Het Italiaanse woord "Gnocchi" betekent "klont" en beschrijft de bijzondere v...
Fusilli is oorspronkelijk ontstaan vanuit het idee om spaghetti om een breinaald te wikkelen. Door de vele vormen en smaken die later in de verschille...
Penne is ontstaan in het noorden van Italië, maar dankt haar bekendheid met name aan de verbeelding van de Napolitanen, die de geneugten des levens en...
Farfalle is het Italiaanse woord voor vlinders en is een traditionele pasta afkomstig uit de regio Emilia. Hierbij werd een vierkant stuk pastadeeg in...
De Cataneselle, voorganger van de Maccheroni, dankt zijn naam aan een Siciliaanse stad, Catane. Maccheroni bestaan al sinds mensenheugenis. Hun geschi...
Spaghettini, een dunnere versie van Spaghetti, komt net als Spaghetti oorspronkelijk uit Napels. Spaghettini is één van de belangrijkste ingrediënten...
De Mezze Penne Tricolore is een eerbetoon aan de kleuren van de Italiaanse vlag met een van de meest populaire pastavormen. Net als bij de grotere ver...
Spaghettoni heeft de lange, typische vorm van Spaghetti, maar met een dikkere diameter. Perfect om met traditionele sauzen te bereiden.
Perfect voor...